Uw Bedrijfstuin in onze handen

Een prachtig onderhouden bedrijfstuin is het ‘visitekaartje’ naar uw omgeving en uw bezoekers. Bedrijfstuinen aangelegd door een GroenerGras Hovenier straalt rust en professionaliteit uit, waarbij ook uw bedrijfspand in een ander licht kan komen te staan. Door de juiste keuze van beplanting zal uw kantoor de uitstraling krijgen die het verdient. Wij werken onder andere voor gemeentes en de provincie, maar ook voor zorginstellingen en mkb-bedrijven.

Naast een mooie en aangeklede bedrijfstuin kunnen we uw complete bedrijfsterrein er netjes en verzorgd bij laten liggen. Voor een vast bedrag per maand kunt u het onderhoud van uw (bedrijfs)tuin uitbesteden op basis van een heel duidelijke offerte met een precieze werkomschrijving.

Onderhoudsmogelijkheden:

  • Een onderhoudsplan voor een heel jaar
  • Op aanvraag een onderhoudsbeurt verzorgen
  • Bij speciale gelegenheden onderhoud verzorgen

We hebben ruime ervaring in onderhoudswerkzaamheden gericht op: snoeien, onkruidbestrijding, biologische plaagbestrijding, bemesting, drainage, grondwerk, plantwerk, zoden en/of zaaien en onderhouden van gras, daktuinen, sedumdaken, speelterreinen, boomverzorging en erfgoed.

 

Vraag vrijblijvend naar de vele mogelijkheden die wij kunnen bieden voor het aanleggen en onderhouden van uw bedrijfstuin.