Tuinaanleg

De knoop is doorgehakt: u heeft besloten om een nieuwe tuin te laten aanleggen! Een mooie tuin die niet alleen bij uw huis past, maar ook bij uw persoonlijke stijl en wensen. Hiervoor bent u bij GroenerGras Hoveniers aan het juiste adres!

Onze werkwijze

Benieuwd hoe wij te werk gaan bij het aanleggen van een tuin? We hebben de verschillende stappen op een rijtje gezet, zodat u precies weet wat u kunt verwachten:

  • Ontwerp. Het aanleggen van uw tuin begint met een tuinontwerp. Dit kan een ontwerp zijn dat door ons is gemaakt, maar ook een eigen schets volstaat. Wanneer het enkel om renovatiewerkzaamheden gaat is een ontwerp niet nodig. Hiervoor bespreken we de veranderingen mondeling.
  • Start tuinaanleg. Onze vakhoveniers gaan aan de slag. Elke dag zal de voortgang met u worden besproken. Daarnaast vormen wij het centrale aanspreekpunt dat alles voor u regelt. Duidelijk en lekker makkelijk!
  • Wijzigingen doorgeven. Komt u er tijdens de tuinaanleg achter dat iets toch niet helemaal naar wens is, dan kan dit gedurende de werkzaamheden besproken worden. Vaak ontstaan hierdoor juist de mooiste oplossingen.
  • Garantie en nazorg. Als de tuinaanleg erop zit, kunt u gaan genieten van uw nieuwe tuin! Na ongeveer 3 maanden komen we bij u langs om te controleren of alles naar wens is. Zo wordt de beplanting die op dat moment door een niet te verklaren manier niet aanslaat in overleg vervangen. Daarnaast krijgt u op alle andere werkzaamheden één jaar garantie.

Het voordeel van GroenerGras hoveniers

Wanneer onze vakhoveniers uw nieuwe tuin mogen aanleggen, weet u zeker dat uw tuin in goede handen is. Onze vakhoveniers zorgen ervoor dat alle werkzaamheden uiterst professioneel worden uitgevoerd: van het regelen van de materialen tot het inhuren van collega’s. Lekker makkelijk dat u slechts één aanspreekpunt heeft dat alles voor u regelt.

Wilt u meer weten over de werkwijze van onze vakhoveniers en wat we u te bieden hebben? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Maak vrijblijvend een afspraak wij nemen graag de vele mogelijkheden met u door!