Een tuin leeft en dat betekent tuinonderhoud. Veel mensen hebben zelf geen tijd of niet de kennis om hun tuin op de juiste manier te onderhouden. GroenerGras Hoveniers helpt u hier daarom graag bij. Wij beschikken over vakkundige hoveniers en hebben alle materialen die nodig zijn voor tuinonderhoud in eigen beheer. Om deze reden kunnen wij vaak op korte termijn uw tuin een onderhoudsbeurt geven als u dat wenst. Dit kan in de vorm van los onderhoud, maar ook in de vorm van een contract waarmee u verzekerd bent dat uw tuin er gedurende het hele jaar prachtig bij ligt.

Waarom een hovenier inschakelen voor tuinonderhoud?

De voornaamste reden om een hovenier in te schakelen voor uw tuinonderhoud is dat tuinwerkzaamheden vaak meer kennis vergen dan men van tevoren denkt. Vakmanschap en dus het juiste onderhoud zorgt voor een mooier resultaat en bovendien een langere levensduur van uw tuin. Denk bijvoorbeeld eens aan het toepassen van de juiste snoeiwijze voor bepaalde heggen en bomen in uw tuin, het voorkomen van verzakkingen in de bestrating, het bijhouden van de vijver en ga zo maar door. Daarnaast kan een hovenier u garanties bieden dat het tuinonderhoud voor een gewenste deadline is afgerond.

De voordelen van GroenerGras Hoveniers

Onze vakhoveniers nemen uw tuinzorgen volledig uit handen en zorgen ervoor dat u maar één ding hoeft te doen, namelijk genieten van uw prachtige tuin! Met onze hulp heeft u geen omkijken naar het onderhoud dat bij uw tuin komt kijken. Daarnaast zorgen wij voor de aanwezigheid van materialen als dit nodig is en vormen wij het centrale aanspreekpunt voor al uw tuinzaken.

Onze onderhoudswerkzaamheden

Op het gebied van tuinonderhoud kunt u onze hulp inschakelen voor:

Ziet u op tegen het terugkerend tuinonderhoud of wenst u deskundig advies van onze vakhoveniers op het gebied van uw tuin? Neem dan contact met ons op!

Maak vrijblijvend een afspraak wij nemen graag de vele mogelijkheden met u door!