Voor elke bedrijfstuin geldt dat het zeer belangrijk is dat deze er mooi bij ligt. U kunt immers maar één keer een eerste indruk op uw klanten maken. Bovendien zegt de uitstraling van een bedrijfstuin voor veel mensen ook iets over het bedrijf zelf. Nog meer reden om te zorgen dat de tuin er mooi bij ligt! Kunt u hier wel wat hulp bij gebruiken? GroenerGras Hoveniers helpt u graag met het onderhouden van uw bedrijfstuin, zodat u te allen tijde een goede eerste indruk maakt op uw (potentiële) klanten.

Los onderhoud of contractvorm?

U kunt bij GroenerGras Hoveniers kiezen voor zowel los tuinonderhoud als tuinonderhoud in de vorm van een contract. Bij de eerste variant belt u ons op wanneer u vindt dat er onderhoud aan uw bedrijfstuin nodig is. Omdat wij alle materialen in eigen beheer hebben, kan er vaak op korte termijn een afspraak ingepland worden. Wanneer u voor een contract kiest, worden alle onderhoudswerkzaamheden u gedurende het hele jaar uit handen genomen. Zo weet u zeker dat uw bedrijfstuin er altijd stralend bij ligt.

Wat komt er kijken bij het onderhouden van een bedrijfstuin?

Onderhoud is natuurlijk een breed begrip. Om u een wat beter beeld te geven van de werkzaamheden die hierbij komen kijken, zullen we dit begrip wat concreter maken. Bij een bedrijfstuin speelt het onderhouden van hagen, bomen, struiken en eventueel gazon de grootste rol. Deze vormen van beplanting hebben namelijk veel impact op de uitstraling van uw bedrijfstuin. Onze hoveniers zorgen daarom dat deze beplanting in de juiste periode en op de juiste manier wordt gesnoeid. Ook bemesting is belangrijk om te zorgen dat de beplanting gezond blijft. Tot slot mag onkruid verwijderen niet vergeten worden. Onkruid geeft al snel een rommelig en vooral onverzorgde uitstraling aan uw bedrijfstuin. Reden genoeg om dit zoveel mogelijk te voorkomen!

Maak vrijblijvend een afspraak wij nemen graag de vele mogelijkheden met u door!